QUI SOM

sobre nosaltres

Jordi Rabassó Figueras
Editor i Comercial

L’objectiu d’aquest web és complementar la revista que publiquem cada mes en paper. Volem que sigui un espai de visibilitat per les empreses que apareixen en la versió en paper, perquè així puguin arribar a un públic més ampli. D’aquesta manera, aconseguirem que les empreses barcelonines que formen part del sector de l’habitatge, com ara les immobiliàries o les botigues d’interiorisme i mobiliari, arribin a una audiència molt més segmentada i concreta.

La nova relació que hi haurà entre la revista i el web reforçarà el meu compromís de cuidar cada detall de les empreses que decideixen involucrar-se en el projecte. Des d’aquí, vull agrair a totes les persones que formen el meu equip: dissenyadors, periodistes, tècnics de xarxes socials i web, fotògrafs, col·laboradors i repartidors. Sense vosaltres res d’això seria possible.

Si voleu col·laborar amb la nostra revista, podeu contactar amb mi través del meu correu electrònic: jordi@bcnhabitatge.com

 

 “El teu temps és limitat, així que no el malgastis vivint la vida d’algú més. No et deixis atrapar pel dogma, que és viure amb els resultats dels pensaments d’altres persones. No deixis que el soroll de les opinions d’uns altres ofegui la teva veu interior. I el més important: tingues el coratge de seguir al teu cor i intuïció. D’alguna manera ells ja saben el que realment vols ser. Tota la resta és secundari”.

Steve Jobs. Cofundador d’Apple. Aquest text forma part del discurs que va donar a una graduació a Standford l’any 2005.  

Judit Jovell Acosta
Dissenyadora gràfica.

Vaig estudiar a l'escola EA i Superior de disseny Ondara de Tàrrega. He treballat en estudis de
fotografia i empreses relacionades amb el món de la publicitat. A més, he guanyat diversos
concursos de cartells i una proposta per un estand promocional de la ciutat de Tàrrega.
Actualment soc dissenyadora gràfica freelance.

M’agrada la natura, els animals, la música, el mar a l’hivern i la fotografia. Soc més de cervesa i
vi que de gintònics. Consumidora activa de Netflix.

“El disseny és simple. Per això és tan complicat”

Paul Rand

Teresa Monreal
Social Media Manager

Col·laboradora Freelance – Social Media Manager i dissenyadora gràfica.

Em dedico al món de la comunicació i del disseny des del 2010 i em vaig graduar en Estudis Superiors en Disseny Gràfic el 2014.

Al llarg d’aquests anys, sempre he treballat amb un mateix objectiu: ajudar a millorar la vida de les persones amb solucions creatives dins el món de la comunicació. Crec que l’empatia, l’atenció i la creativitat són la base d’un bon projecte.

Dins d’Habitatge gestiono els continguts de les xarxes socials, sense deixar de banda la imatge gràfica i una comunicació propera i amigable.

“Si arriba la inspiració, que m’agafi treballant.” Pablo Picasso.

Olaya Marín
Redactora de continguts

Periodista Freelance

Soc periodista freelance, però em dedico al món de la comunicació en general. He treballat a diferents mitjans de comunicació i agències. Actualment estic centrada en el periodisme, tot i que també realitzo tasques de comunicació externa i redacto continguts corporatius.

A la revista Habitatge escric els continguts periodístics i publicitaris que es publiquen mensualment.

“For most of history, Anonymous was a woman” – Virginia Woolf