QUALITAT DE VIDA AL COSTAT DEL MAR

Molt a prop de Barcelona trobem Sitges, una ciutat reconeguda per la seva cultura, la seva restauració i les seves platges. Actualment és una de les ciutats més demandades per viure, ja que compta amb una gran oferta d’oci i la tranquil·litat pròpia del mar. 

Per a tots aquells que estiguin pensant a anar-se’n a viure a Sitges, els portem aquesta exclusiva promoció d’habitatges. Aiguadolç Homes II és un projecte residencial de línies sòbries i elegants format per dos edificis amb planta baixa i tres altures. En total, ofereix 35 habitatges moderns i funcionals amb pisos de tres i quatre dormitoris.

Les plantes baixes gaudeixen de grans terrasses i els àtics disposen de solàrium. A més, alguns dels habitatges tenen doble orientació, cosa que permet gaudir d’unes magnífiques vistes al mar i/o al Parc Natural del Garraf.

Totes les propietats han estat estudiades amb gran detall amb l’objectiu d’oferir unes distribucions òptimes, en què es minimitzen les zones de pas i s’aconsegueixen grans salons, amplis dormitoris i cuines amb zona office.

Els habitatges d’Aiguadolç Homes II ofereixen un seguit de detalls de qualitat, entre les quals destaquen les cuines equipades amb electrodomèstics, els armaris encastats, la instal·lació de climatització, la calefacció mitjançant bomba de calor aerotèrmica d’alta eficiència i les persianes motoritzades al saló i al dormitori principal.

A més, Aiguadolç Homes II és una promoció sostenible, gràcies a l’ús de sistemes actius i passius, que garanteix la certificació internacional de construcció sostenible BREEAM.

Aquest conjunt residencial també ofereix una ubicació immillorable. A pocs minuts, hi trobem centres educatius, sanitaris i supermercats, així com una variada oferta de locals d’oci i restauració, i unes fantàstiques connexions amb el transport públic i privat.

Ubicació: Sitges
Habitacions: 3
Banys: 2
Preu: des de 370.000€