PISOS EXCLUSIUS D’OBRA NOVA AL QUADRAT D’OR

En un dels reductes prime més cotitzats de Barcelona amb incalculables opcions d’oci, gastronomia i cultura, al costat de la rambla de Catalunya i l’avinguda Diagonal, neix una obra nova única: Enric Granados 52.

Aquest exclusiu edifici es troba en un emplaçament immillorable. Va ser construït l’any 1873 i va esdevenir un dels primers del Pla Cerdà. El propòsit de la renovació de l’edifici va ser mantenir els trets arquitectònics d’aquesta finca, ja que compta amb un gran valor històric i patrimonial. És per aquesta raó que es va apostar per mantenir la façana original i la distribució que ja hi havia de planta baixa i quatre altures. Un altre aspecte important va ser que no es va renunciar a dotar aquests habitatges del més alt grau de confort, prestacions i respecte al medi ambient. 

Actualment, només en queden quatre unitats disponibles. Cada planta disposa de dos apartaments simètrics d’entre 125 i 130 m2 de dos o tres dormitoris. També està disponible el pis situat a l’àtic. Els habitatges destaquen per la seva zona de dia, ja que està dissenyada com un espai continu amb múltiples possibilitats d’ús.  A més, inclouen calefacció per terra radiant, parquet de roure, cuina amb electrodomèstics de la marca Neff, armaris encastats de Flat de Carré i traster. 

Promou: Stoneweg Living i Grup Castellví

Comercialitza: ColdwellBankerPrestige Barcelona

Ubicació: Eixample
Habitacions: 2 o 3
: Des de 115 m²  a 130 m²
Preu: Nous preus a consultar