UN OASI AL BELL MIG DEL PINTORESC BARRI DEL PUTXET I EL FARRÓ

Qui es pot imaginar la possibilitat de poder gaudir d’una terrassa de 132 m² al centre del Farró? Gràcies a la immobiliària Amat, aquesta possibilitat es pot fer realitat. En aquest número ens presenta un increïble pis molt lluminós, a punt per a aquells que vulguin crear una llar amb personalitat i gaudir per igual dels espais exteriors i interiors.

Aquest exclusiu habitatge, orientat al sud, es troba en una zona de vianants, i està dividit en tres plantes que tenen una lluminositat realment sorprenent. 

Les tres plantes de l’habitatge es distribueixen de la manera següent: a la planta principal trobem un saló menjador de 50 m² que dona a un espectacular jardí amb plantes i arbres, una cuina oberta i un bany de cortesia. A la planta superior, hi ha tres dormitoris: una suite amb accés a una terrassa amb boniques vistes al jardí, una habitació doble i una tercera habitació individual i un bany complet que comparteixen aquestes dues últimes habitacions. La planta inferior és una sala diàfana polivalent (despatx, sala de jocs, home cinema, etc.) amb un tercer bany complet. L’habitatge té acabats d’alta qualitat que juntament amb la gran lluminositat el converteixen en un conjunt sensacional per gaudir de Barcelona. 

És una gran oportunitat per viure a la frenètica ciutat de Barcelona, però de manera tranquil·la i còmoda gràcies a les característiques de l’habitatge. El Putxet és sense dubte un barri residencial per viure amb totes les facilitats, ja que hi ha els serveis necessaris per al nostre dia a dia: comerços, escoles, parcs i hospitals. A més, les bones comunicacions amb el metro, els autobusos i FGC i la seva proximitat a les principals vies d’entrada i sortida de Barcelona, el fan totalment accessible. 

Amat, amb més de setanta anys de trajectòria, us acompanyarà en tot el procés de venda del vostre habitatge, des de la valoració fins al dia de la signatura, i us assessorà legalment en tot el procés. Contacteu-nos sense compromís perquè valorem el vostre habitatge! 

Ubicació: El Putxet i el Farró
Habitacions: 3
: 190 m²
Preu: 890.000€