PIS AL QUADRAT D’OR DE BARCELONA

Entre l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia, al bell mig del Quadrat d’Or de Barcelona, trobem un imponent immoble amb una gran terrassa. Aquest pis ha sigut totalment rehabilitat per l’exclusiu estudi d’arquitectura External Reference. L’estudi ha guanyat prestigiosos premis, com ara el World’s Best Restaurant pel seu projecte en el restaurant Alkimia

L’habitatge s’ha reformat tenint en compte cada detall i utilitzant materials nobles i d’alta qualitat combinats amb les últimes tendències, per tal de crear un resultat capaç de vincular l’estil modernista de l’Eixample amb el disseny modern i purista dels creadors. 

El saló menjador i la cuina conviuen sense fronteres, ja que l’illa flotant és l’únic element que separa aquests dos espais. A més, estan orientats cap a una terrassa configurada com un jardí amb una caseta que es pot utilitzar com a traster, sala de jocs o gimnàs. El conjunt de la zona de dia culmina amb un lavabo de cortesia al costat del menjador. 

La unió entre la zona de dia i la de nit s’articula a través d’una triangulació en els sostres que repta per cada un dels espais i que acaba amb un dibuix en una de les parets il·luminades del saló. La zona de nit té un bany, dos dormitoris dobles i una suite amb lavabo i vestidor. Les tres habitacions tenen accés a un balcó. 

L’habitatge disposa d’un terra hidràulic rehabilitat i un mosaic ceràmic original de Nolla. El parquet és de fusta natural contraxapada amb roure i les portes sense marc estan lacades en  blanc. 

Ubicació: Quadrat d’Or
Habitacions: 3 dobles
: 131 m²
Preu: 1.295.000€