LA LLAR PER CREAR RECORDS

Pedralbes és el barri ideal per comprar una casa per viure noves experiències i crear records. Aquesta zona compta amb una gran varietat d’edificis residencials de luxe, seus d’empreses, entitats financeres, espais comercials, escoles i universitats. A més, es troba molt a prop del gran pulmó de Barcelona: el Parc Natural de Collserola. 

Berkshire Hathaway ens proposa conèixer un exclusiu habitatge amb llicència d’obra per poder fer una reforma integral. Situat a la zona alta de Pedralbes, disposa d’unes meravelloses vistes de tota la ciutat de Barcelona i el mar.

La casa està distribuïda en 712 m2 i disposa d’una àmplia parcel·la d’uns 2.000 m2. L’habitatge destaca per ser totalment exterior, gràcies a les grans finestres que aporten llum natural durant tot el dia. 

L’actual projecte de reforma proposa una distribució moderna i funcional. Es vol afegir unes grans finestres a l’ampli saló menjador, per tal de tenir vistes directes cap a la ciutat i el mar. A més, comptarà amb una gran cuina d’estil office, sis dormitoris dobles i cinc banys complets. La façana exterior de l’habitatge també es modificarà. El jardí és molt ampli i disposa d’una piscina per passar les tardes d’estiu. També té un aparcament interior per a cinc cotxes i hi ha la possibilitat de construir-ne un d’exterior. 

Ubicació: Pedralbes
Habitacions: 6
: 2.000 m²  de parcel·la
Preu: A consultar