LEPANT 209, UNA NOVA VIDA AL COR DE L’EIXAMPLE

Al barri de la Sagrada Família, al cor del districte de l’Eixample, es troba una nova promoció: Lepant 209. Forcadell comercialitza en exclusiva la promoció de sis habitatges d’obra nova de tres i quatre dormitoris. Tots els pisos han sigut dissenyats pel destacat despatx d’arquitectes català Alonso Balaguer Arquitectes Associats

L’edifici, que s’acabarà de construir en el segon trimestre del 2020, té un habitatge per planta. Aquesta promoció es caracteritza per oferir immobles confortables, moderns i amb acabats i equipaments d’alta qualitat. Tots sis tenen molta llum natural, dormitoris en suite, cuines obertes i equipades, i interiors de disseny. A més, els pisos de la primera fins a la quarta planta tenen balcó, mentre que els de la planta baixa i l’àtic compten amb una àmplia terrassa. 

La directora de l’Àrea de Comercialització d’Habitatges de Forcadell valora molt positivament aquesta nova promoció, ja que “tenint en compte l’escassetat de sòl disponible i l’elevat flux de demanda que hi ha per viure, i més encara per estrenar, un habitatge a la ciutat de Barcelona significa èxit assegurat”. 

La finca compta amb una ubicació privilegiada perquè es troba entre l’avinguda Diagonal i el carrer Diputació, molt a prop de la plaça Monumental i del teixit comercial. A més, l’edifici contrasta amb el caràcter modernista de l’arquitectura de la zona. 

Ubicació: Sagrada Família
Habitacions: 3 o 4
: des de 79 m²  fins a 136 m²
Preu: des de  565.600€ fins a 745.800€