COMPLEX RESIDENCIAL AL FRONT MARÍTIM

Conjunt residencial privilegiat i exclusiu a la zona de Diagonal Mar – Front Marítim. Aquest complex destaca per trobar-se al costat del mar i de grans parcs i jardins.

Amat presenta un conjunt d’habitatges d’entre 68 m2 i 166 m2 totalment rehabilitats d’un, dos i tres dormitoris amb grans terrasses amb vistes al mar. El complex residencial disposa d’una zona comunitària privada amb piscina, zona de jocs, minigolf i jardins. Tots els habitatges tenen plaça d’aparcament i servei de consergeria.

Greendex, un valor afegit

Aquesta promoció compta amb el certificat G2 de l’índex GreenDex. Aquest indicador mostra la quantitat d’espais verds que hi ha al voltant de l’immoble.

Una multitud d’estudis demostren que el contacte amb entorns naturals té efectes beneficiosos per a la salut i el benestar de les persones. L’existència de zones verdes millora la captura de CO2, coses que incideix directament en la salut mediambiental i en la mitigació de la contaminació atmosfèrica de les ciutats. Això també provoca una disminució del consum energètic.

Ubicació: Diagonal Mar
Ref.: 50274
Pisos: de 68 a  166 m2
Banys: 1-2
Altres: A/C, Pàrquing i Calefacció
: des de 68 m2 a  166 m2
Preu: des de 372.803 €