ILLES DE CUINA, UN COMPLEMENT IMPRESCINDIBLE

Les illes de cuina són la solució per a tots aquells que busquen tenir més espai d’emmagatzematge, cuinar amb més llibertat de moviment i reunir-se informalment amb els amics i la família. Aquest tipus de moble té infinitat de possibilitats, ja que et pot ajudar a separar diferents espais, com ara una cuina oberta de la zona del menjador. 

Actualment, trobem una infinitat de models que s’adapten a tota classe d’espais. Les illes més conegudes són les que queden al centre de la cuina, però també hi ha models amb forma de L o U que s’adapten a cuines més petites o que són idònies per a totes aquelles persones que busquen un espai més obert. 

Les illes ja no han de ser fixes. La majoria de marques aposten per oferir-les amb rodes, ja que maximitzen i flexibilitzen l’espai, cosa que les converteix en un moble que s’adapta a diferents situacions. Moltes d’aquestes illes tenen potes regulables o compten amb baldes que es poden moure segons les necessitats d’emmagatzematge de cadascú. 

No podem oblidar els tamborets, un element imprescindible per a tots aquells que utilitzin les illes per esmorzar o fer un vermut. És imprescindible escollir uns que s’adaptin a l’alçària de l’illa i que siguin còmodes i pràctics. Qui no tingui espai a la cuina, pot optar pels seients extraïbles que es guarden sota del moble. 

És imprescindible tenir clar l’espai disponible i les necessitats de cada cuina per tal de trobar una illa que s’adapti i respongui al que busques.